Föreningen

Föreningen började med att jag (David) ville ha fiber till vårt område, när Härryda kommun sålde / gav sitt nät de hade i Mölnlycke till IP-Only mot att de skulle bygga fiber i 90% av tätorterna.

Självklart var inte vårt område med i de 90%, jag kontaktade då Per Hagehammar (Härryda kommuns bredbands strateg). Per tipsade mig då att starta en förening, han hade även pratat med en till herre i vårt område mr Sven-Erik Lundmark.

Det visade sig att Sven-Erik & Fredrik Olofsson (även denna herre är från området) hade varit runt i buasödra och knackat dörr med uppmaning att anmäla intresse på Härryda Stadsnäts hemsida.

Jag, Sven-Erik & Fredrik samtalade om hur vi skulle gå vidare, inom någon dag hör Daniel Liljeklev från by-Net av sig till mig och vill ha ett möte med oss tre.
Daniel gav oss tips på hur vi skulle gå vidare, det blev att vi startade en förening  med nya eldsjälar från området.

Efter många timmar i telefon, möten & dörrknackning är vi nu där vi är.
Vi har fått ett riktigt bra anslutnings pris för de område vi har (tycker vi iallafall 🙂 )
Nu hoppas vi bara att tillräckligt många skriver på avtalen så vi kan surfa med ljuset hastighet nästa höst 🙂